Mozgalmas hét 2012 (HUN)

Mozgalmas hetem volt és nem túl pozitív, sajnos. Volt itt minden: bringa nélkül maradás, szezon átalakítás, motivációból feladott edzés, bringás esés, betegség, teljes erőtlenség stb.

Egy héttel a marosi verseny előtt kiderült, hogy nem lesz bringám a jövő heti versenyre és az azutánira sem.  Nem mondanám, hogy jól esett ez a hír. E hír után, bár megkezdtem az úszóedzést, de 10 perc után, rám nem jellemző módon, motiválatlanul kiszálltam a medencéből…

Másnap montizás közben estem egyet. Azt, hogy hogyan inkább nem is mesélem. Újabb tanulság, hogy aki aszfaltbetyár az ne menjen terepre.

Pár nap után, végre a sebnyalogatásból belevetettem magam normál edzésesekbe. Messze nem jutottam, mert kedd este reszketve az ágyból felülni sem tudtam az erőtlenségtől. Valami betegség leütött a kánikulában. Szerencsére másnap már jobban is voltam, de azért még egy napot pihenő várt rám. Most már edzek, de erőlétem még  halovány…

Közben került bringa, sebem szépen gyógyul a térdemen, betegségnek hűlt helye, már csak az erőmet  kéne visszakapjam.

Ami pár napja még kizártnak tűnt, hogy a hétvégén versenyezek, most mégis megvalósul. Hogy milyen eredménnyel ezek után, azt nem tudom.